ДОБРОВОЉНА ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ КОВИД-19 (РУСКОМ ВАКЦИНОМ) ЗА РАДНИКЕ ДЗ СМЕД. ПАЛАНКА

Као што Вам је познато, у Србији ће сигурно бити или већ јесу доступне три вакцине: америчка, руска и кинеска. Дом здравља Смедеревска Паланка је надлежан за вакцинацију на територији целе наше општине.


Вакцине које су тренутно на располагању у Србији су:
1. „Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine“.
2. „Гам-КОВИД-Вак“
У догледно време очекује се поуздано и кинеска вакцина, немамо информације да ли ће бити обезбеђене и неке друге вакцине. За кинеску вакцину још немамо упутство.

Сви радници дома здравља најпре треба да се упознају са овим вакцинама.

„Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine“: Упутство прочитајте ОВДЕ

„Гам-КОВИД-Вак“: Упутство прочитајте ОВДЕ

Молимо Вас да се до понедељка 18. јануара изјасните у писаном облику ХЕС служби дома здравља ако желите да примите руску вакцину, како бисмо правовремено обавестили више инстанце ради планирања одговарајућег броја доза за нашу установу.

Затим вас молимо да најкасније у среду 20. јануара 2021. године, између 7 и 11 сати (НЕ КАСНИЈЕ), ако желите да примите руску или неку другу вакцину, посетите свог изабраног лекара и потпишете сагласност за примање вакцине „Гам-КОВИД-Вак“ (или неке друге). НОВ образац сагласности за спровођење препоручене имунизациje можете преузети овде (pdf документ).

ОБАВЕЗНО упишите све своје бројеве телефона, како бисмо могли да све контактирамо када нас обавесте о датуму стизања и апликовања вакцине.

Create your website with WordPress.com
Започни
%d bloggers like this: