ОРГАНИЗОВАНА ВАКЦИНАЦИЈА РАДНИКА ЈП „ПОШТА СРБИЈЕ“

Дом здравља Смедеревска Паланка ће организовати вакцинацију радника Поште, Регионалне радне јединице „Смедерево“, те ће вакцинисати све заинтересоване раднике, без заказивања, односно без претходне пријаве еУправи, дана 13. и 14. маја 2021. године, у термину од 14 до 19 часова, на главном вакциналном пункту у просторијама „АПОТЕКЕ ЗДРАВЉЕ“, у улици Првог српског устанка бр. 138 у Смед. Паланци.

Тренутно је на пункту доступна вакцина кинеског произвођача Синофарм (упутство за поменуту вакцину доступно је на сајту наше установе www.dzsmedpalanka.rs), али уколико су неки од запослених заинтересовани да приме вакцину неког другог произвођача, своје интересовање могу да искажу на мејл vakcina@dzsmedpalanka.rs, па ће врло брзо, након требовања поменутих вакцина од надлежних, они бити обавештени о новом термину за вакцинацију.

Уколико на пункту у моменту доласка запослених ипак буде и вакцина других произвођача, свакако ће им бити омогућено да одаберу одређену вакцину.

Хвала ЈП ПОШТА СРБИЈЕ што су исказали интересовање за организовану вакцинацију запослених, и тиме показали висок степен одговорности и подршку у борби коју медицински радници воде против новог корона вируса.

Create your website with WordPress.com
Започни
%d bloggers like this: