Дизајнирајте овакво веб-место уз помоћ WordPress.com
Започни

НОВ БИОХЕМИЈСКИ АНАЛИЗАТОР КРВИ У ДОМУ ЗДРАВЉА

Дом здравља Смедеревска Паланка набавио је нов апарат за вршење биохемијских анализа крви. Нови апарат NEOCHEM 40 заснован је на напредној технологији, потпуно је аутоматизован, ради до 420 анализа на сат (претходни апарат наше лабораторије је радио 300 анализа на сат), и више је него идеално решење за биохемијску лабораторију дома здравља, с обзиром да се он иначе користи у врхунским болницама и клиникама које захтевају поуздан, сигуран и тачан биохемијски анализатор крви.

Са две одвојене руке за пипетирање за реагенсе и још једном за узорке, унакрсна контаминација је сведена на минимум, што омогућава максималну прецизност. Иновативни концепт који користи омогућава да NEOCHEM 40 испоручи прецизне резултате са високом ефикасношћу и једноставним радом уз ниске трошкове рада.

Нов апарат ће практично заменити постојећи апарат који је релативно нов, стар само годину дана, али ће као ефикаснији и бржи, омогућити да се сада раде и неке додатне анализе, а биохемијска лабораторија ће моћи да збрине већи број пацијената.

Надамо се да ће убудуће лабораторија дома здравља функционисати боље него раније, а све у корист подизања квалитета здравствених услуга које пружамо нашим пацијентима.

%d bloggers like this: