Дизајнирајте овакво веб-место уз помоћ WordPress.com
Започни

Светски дан здравља 2023.

Здравље је сложен и апстрактни концепт, који укључује различите социјалне, психичке и физичке феномене. У околностима кризе изазване вирусом корона, загађења планете и све већег броја болести попут рака, астме, болести срца, још једном се доказало да је здравље неопходан услов и један од стубова одрживог развоја просперитетног друштва.

Због тога се Светски дан здравља обележава слоганом „Здравље за све“, у знак подсећања на оно због чега је Светска здравствена организација и основана – да ради на промоцији и очувању здравља широм света, да се брине о онима чије је здравље посебно угрожено, како би сви и свуда могли да достигну највиши ниво здравља и благостања.

Здрав живот свуда, па и у Паланци, подразумева истински здраве људе, који се налазе у стању потпуног физичког, менталног и социјалног благостања, подсећају из дома здравља.

Дом здравља Смедеревска Паланка припремио је програм који садржи промоцију физичке активности, савете о правилној исхрани, поделу штампаног материјала, попуњавање онлајн анкете за заинтересоване, итд.

Подржи здраве стилове живота и попуни упитник о здрављу који те чека на ЛИНКУ 

%d bloggers like this: